Kuljetuspalvelut Helsinki ja Etelä-Suomi - monipuolisesti ja varmalla otteella

Tarjoamme asiakkaillemme monipuoliset kuljetuspalvelut Helsingistä käsin koko Etelä-Suomen alueella. Kuljetusliikkeenä iso osa toiminnastamme keskittyy nimenomaan nosturitöihin ja tavarankuljetuksiin nosturiautoilla, joilla kuljetamme kappaletavaraa ja teemme erikoiskuljetuksia. Lähes 20 toimintavuotemme aikana olemme tehneet niin monta erilaista kuljetusta, että kokeneita kuskejamme on enää vaikeaa yllättää millään. Kokemus tuo kuljetuksiimme myös varmuutta, jota asiakkaamme ovat oppineet arvostamaan.

Joustavuus on valttia kuljetuspalveluissamme

Olemme tunnettuja joustavasta kuljetuspalvelustamme ja pystymmekin usein toteuttamaan tarpeen mukaan myös vaaditut nostotyöt tai toimittamaan vaihtolavat eri kohteisiin hyödyntämällä monipuolista kalustoamme. Pidämme kuljetuksissamme aina kiinni sovituista aikatauluista ja varmistamme, että asiakkaamme saavat juuri sellaista palvelua kuin mistä olemme sopineet.

Helsingin kaupunkiympäristö asettaa erityisiä vaatimuksia kuljetuksille

Suomenkieliset kuljettajamme ovat erikoistuneet toimimaan kaupunkiympäristössä ja he tuntevat parhaat toimintatavat erilaisten kuljetuspalvelujen toteuttamisessa paikassa kuin paikassa. Etenkin Helsingin paikoittain ahtaatkin kadut ovat tulleet kuljetustemme aikana meille varsin tutuiksi.

Mikäli tiedät, että tarvitsemasi kuljetus edellyttää tavallista ahtaampaan paikkaan pääsyä, kerrothan meille siitä etukäteen, jolloin osaamme varautua kuljetukseen siihen sopivalla kalustolla. Pienilavaiset automme ja Bobcatimme ovat erinomaisia välineitä lumenajoon, etenkin kun operoidaan pienemmissä pihoissa.

nostotyöt

Tavaranajot nosturiautolla, nostopalvelut työmaille ja rakennuskohteisiin. Veneen nostot ja kuljetukset.  

tavaranajot

Parakkien ja konttien kuljetukset. Veneen nostot ja kuljetukset.  

vaihtolavakuljetukset

Vaihtolavakuljetukset, Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla rakennusliikkeiden ja taloyhtiöiden tarpeisiin

veneennostot

Veneennostot ja kuljetukset.

talkoolavat

Vaihtolavakuljetukset, Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla taloyhtiöiden tarpeisiin

lumenajot

Verkkosivumme käyttää evästeitä saadaksesi parhaan käyttökokemuksen. Jatkaessasi sivuston käyttöä hyväksyt evästeet. Lue lisää